De aangifte inkomstenbelasting uitbesteden
voor Particulieren

Voldoe aan de wetgeving

Je specialist is goed op de hoogte van de constant veranderende wet- en regelgeving zodat je aangifte altijd voldoet aan de eisen en dat je optimaal bespaart op je belasting.

Een vast contactpersoon

Je persoonlijke adviseur beantwoordt al jouw vragen gemiddeld binnen een uur. Wij zijn ook bereikbaar buiten kantoortijden en in het weekend. Zonder extra kosten.

Transparante en vaste tarieven

We rekenen alleen met vooraf vastgestelde bedragen. Zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan en kun je zorgeloos op ons rekenen.

Heldere vaste tarieven
Zonder verassingen

Zonder partner

100
85 Eenmalig, incl. btw
  • Persoonlijke adviseur
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Deskundig advies

Met partner

120
99 Eenmalig, incl. btw
  • Persoonlijke adviseur
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Deskundig advies

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan voor je klaar!

De aangifte inkomstenbelasting moet voor 1 mei van elk jaar worden ingediend. Als je jouw aangifte te laat indient, kan je een boete krijgen. 

Ja, zelfs als je geen inkomen hebt gehad, moet je aangifte doen om te verklaren dat je geen inkomsten hebt ontvangen.

Als je een fout hebt ontdekt nadat je jouw aangifte hebt ingediend, kun je een correctie indienen via de Belastingdienst. Het is belangrijk om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren. Wij kunnen jou daarbij helpen. 

Ja zeker. Wij zijn goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving en wij zorgen ervoor dat u van zoveel mogelijk aftrekposten en heffingskortingen gebruik kunt maken. Dit kan je onder aan de streep een hoop geld besparen.

Telefonisch contact opnemen kan elke werkdag van 09:00 tot 20:00 of op zaterdag van 10:00 tot 14:00.

Daarnaast kan je ook buiten onze werktijden contact opnemen via Whatsapp of de e-mail. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie en gemiddeld binnen het uur.

Naar de contactpagina

Klantervaringen

Wessel van dijk
Wessel van dijk
Lees verder
Werk van Erk is zeker een aanrader. Sander voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtreft ze. Snel, transparant en duidelijk advies.

Hij heeft mij goed geholpen met de jaarrekening, aangiften inkomstenbelasting en het inrichten + beheren van de administratie.

Zeer tevreden!
Anita Berendsen
Anita Berendsen
Lees verder
Sander is wat mij betreft een ongelofelijke topper. De administratie wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en hij reageert altijd binnen een uur. Top service!

Ik heb mijn volledige boekhouding uitbesteedt aan Werk van Erk en alles verloopt vlekkeloos. Ik heb eindelijk geen omkijken meer naar mijn administratie, boekhouding en belasting.
Leandra van de Graaf
Leandra van de Graaf
Lees verder
Enorme expertise en heldere tips. De nuchterheid, helderheid en het vertrouwen waarmee hij mij met mijn boekhouding helpt, zijn echt onovertroffen.

Het inhuren van Werk van Erk is het dubbel en dwars waard geweest. Doordat mijn administratie nu volledig is en ik van zoveel mogelijk belastingvoordelen gebruik maak, bespaarde ik dit jaar meer dan 50% aan belasting!
Jeroen Mulder
Jeroen Mulder
Lees verder
Bij Inter-Sprint heeft Sander geholpen om de achterstand weg te werken op de financiële administratie. Hij heeft ons hiermee goed geholpen en we zijn zeer tevreden met zijn diensten.
Carlo Oostindie
Carlo Oostindie
Lees verder
Sander is bij Rhiant werkzaam geweest op afdeling Financiën. Ik ben erg tevreden geweest over zijn inzet en zijn vaardigheden en ik ben er van overtuigd dat hij nog vele bedrijven kan helpen met de administratie en boekhouding
Vorige
Volgende

Je aangifte inkomstenbelasting laten doen?
Zonder zorgen bij Werk van Erk