Administratie, belastingadvies, boekhouding, jaarrekening

Aangenaam,
Wij zijn Werk van Erk

Administratie, belastingadvies, boekhouding, jaarrekening

Je administratie binnen 5 minuten per maand compleet hebben?

Wij zijn er om jou als ondernemer te helpen met de administratie en boekhouding. We zorgen ervoor dat je je volledig kan focussen op de core business. Dat doen we door het beste advies te geven en je volledig te ontzorgen van de administratie. Je hoeft alleen nog maar je facturen en bonnetjes op te sturen en wij doen de rest!

Of je nu een kleine ondernemer bent die net begint of een ervaren professional, wij bieden je altijd een zorgeloze ervaring. Werk van Erk streeft naar een langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen, integriteit en transparantie. Daarom is bij Werk van Erk de klant koning.

ZZP'er, freelancer, eenmanszaak, particulier

Wie wij helpen

Wij werken met ondernemers in elke sector. Of je nu een startende ondernemer bent die zijn eerste stappen zet in de zakenwereld, een kleine onderneming runt, of een gevestigde naam bent in de markt, wij staan klaar om jouw boekhouding te verzorgen.

Hoe wij helpen

Werk van Erk neemt jouw administratie van A-Z uit handen. Dit doen wij volledig online voor een laag en vast tarief. Je hebt altijd 24/7 toegang tot je cijfers en je kunt jouw administratie gemakkelijk digitaal aanleveren. Wij helpen je onder meer bij:

Boekhouder ZZP

Onze Waarden

Boekhouder voor ondernemers

Snelheid

Wij reageren altijd razendsnel op al je vragen zodat jij je binnen no-time weer zorgeloos kunt richten op het ondernemen.

100% digitaal

Wij regelen het contact en je volledige boekhouding digitaal. Bij ons hoef je dus niet langs te komen met dikke mappen papier!

Volledig ontzorgd

Wij nemen jouw volledige boekhouding uit handen. Je hoeft zelf alleen nog maar de bonnetjes en facturen op te sturen.

Vaste tarieven

We rekenen alleen met vooraf vastgestelde maandelijkse bedragen. Zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan.

Jouw vaste contactpersoon

Boekhouder ZZPer eenmanszaak

Ik ben de eigenaar van Werk van Erk. Met al meer dan 5 jaar ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het beheren van de administraties en boekhouding van ZZP’ers en eenmanszaken. Als jouw vaste contactpersoon ben ik altijd op de hoogte van jou situatie en kan ik jou op een passende manier helpen.

Klantervaringen

Wessel van dijk
Wessel van dijk
Lees verder
Werk van Erk is zeker een aanrader. Sander voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtreft ze. Snel, transparant en duidelijk advies.

Hij heeft mij goed geholpen met de jaarrekening, aangiften inkomstenbelasting en het inrichten + beheren van de administratie.

Zeer tevreden!
Anita Berendsen
Anita Berendsen
Lees verder
Sander is wat mij betreft een ongelofelijke topper. De administratie wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en hij reageert altijd binnen een uur. Top service!

Ik heb mijn volledige boekhouding uitbesteedt aan Werk van Erk en alles verloopt vlekkeloos. Ik heb eindelijk geen omkijken meer naar mijn administratie, boekhouding en belasting.
Leandra van de Graaf
Leandra van de Graaf
Lees verder
Enorme expertise en heldere tips. De nuchterheid, helderheid en het vertrouwen waarmee hij mij met mijn boekhouding helpt, zijn echt onovertroffen.

Het inhuren van Werk van Erk is het dubbel en dwars waard geweest. Doordat mijn administratie nu volledig is en ik van zoveel mogelijk belastingvoordelen gebruik maak, bespaarde ik dit jaar meer dan 50% aan belasting!
Jeroen Mulder
Jeroen Mulder
Lees verder
Bij Inter-Sprint heeft Sander geholpen om de achterstand weg te werken op de financiële administratie. Hij heeft ons hiermee goed geholpen en we zijn zeer tevreden met zijn diensten.
Carlo Oostindie
Carlo Oostindie
Lees verder
Sander is bij Rhiant werkzaam geweest op afdeling Financiën. Ik ben erg tevreden geweest over zijn inzet en zijn vaardigheden en ik ben er van overtuigd dat hij nog vele bedrijven kan helpen met de administratie en boekhouding
Vorige
Volgende

Even kennismaken?

Wil je ons graag eerst beter leren kennen? Dat kan! Plan een gratis kennismakingsgesprek of vul het contactformulier in. Onze digitale deuren staan altijd voor je open. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en te horen hoe we samen kunnen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op!