Je volledige boekhouding uitbesteden als ZZP'er?

Wij zijn de specialist in ZZP'ers

boekhouder zzper 6

De specialist in de boekhouding voor ZZP'ers

Jaar ervaring
0
Aangiftes gedaan
0 +
Administraties opgesteld
0 +
foto review suphawin satjeen

Werk van Erk is de beste stap die ik heb gemaakt. Ik ben geen tijd meer kwijt aan mijn boekhouding, de belastingzaken zijn goed geregeld, maar wat voor mij eigenlijk het allerbelangrijkste is, is dat mijn vragen altijd razendsnel worden beantwoord.

5/5

Waarom Werk van Erk?

We begrijpen dat je zo min mogelijk tijd kwijt wilt zijn aan je boekhouding. Daarom nemen wij jou al het werk uit handen en maken we het aanleveren van documenten zo makkelijk mogelijk. Je administratie kan je 24/7 inzien en al je vragen worden gemiddeld binnen één uur al beantwoord. Zelfs buiten kantoortijden. En dat alles voor een vaste en eerlijke prijs.

Een volledige ontzorging

Binnen 5 minuten per maand ben je klaar met je boekhouding.

Gemakkelijk opsturen

Maak een foto van je bonnen en facturen en stuur ze gemakkelijk op via whatsapp.

Voldoe aan de wetgeving

Je boekhouding voldoet aan alle eisen en zo voorkom je boetes.

24/7 inzicht in de boekhouding

Je kan ten allen tijden je administratie inzien zodat je altijd op de hoogte bent.

Razendsnel reactie

Wij reageren al gemiddeld binnen één uur op al jouw vragen. Via de mail en via Whatsapp.

Buiten kantoortijden

Omdat jij overdag druk bent met ondernemen, zijn wij ook buiten kantoortijden bereikbaar.

100% digitaal

Alles gaat digitaal. Bij ons hoef je dus niet langs te komen met dikke mappen papier!

Vaste tarieven

Wij rekenen alleen met vooraf vastgestelde bedragen zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Klantervaringen

Hensley Thode
Hensley Thode
Eigenaar Hout Bewerken en Meer
Lees verder
Ik kom uit het buitenland en was helemaal niet bekend met de belasting systeem in Nederland. Ik besloot om hulp te zoeken en komt Werk van Erk tegen die wiste de door mij gedane fouten met de belasting te corrigeren zodat ik me zelf nu gerust voel met mijn belastingzaken in goeie handen. Werk van Erk is in mijn opinie door mijn ervaring, Top. En ik heb geen twijfel dat het is dankzij de profesionalisme die in huis is, die voor ieder klant beschikbaar is.
Anita Berendsen
Anita Berendsen
Kapster
Lees verder
Sander is wat mij betreft een ongelofelijke topper. De administratie wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en hij reageert altijd binnen een uur. Top service!

Ik heb mijn volledige boekhouding uitbesteedt aan Werk van Erk en alles verloopt vlekkeloos. Ik heb eindelijk geen omkijken meer naar mijn administratie, boekhouding en belasting.
Leandra van de Graaf
Leandra van de Graaf
Verzorgster
Lees verder
Enorme expertise en heldere tips. De nuchterheid, helderheid en het vertrouwen waarmee hij mij met mijn boekhouding helpt, zijn echt onovertroffen.

Het inhuren van Werk van Erk is het dubbel en dwars waard geweest. Doordat mijn administratie nu volledig is en ik van zoveel mogelijk belastingvoordelen gebruik maak, bespaarde ik dit jaar meer dan 50% aan belasting!
Rene van Leeuwen
Rene van Leeuwen
Eigenaar Texcollect B.V.
Lees verder
Direct contact en duidelijke uitleg over de te volgen weg. Super tevreden met het resultaat in E boekhouden. Een aanrader als je als klein bedrijf een boekhouder zoekt.
Wessel van dijk
Wessel van dijk
Dropshipper
Lees verder
Werk van Erk is zeker een aanrader. Sander voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtreft ze. Snel, transparant en duidelijk advies.

Hij heeft mij goed geholpen met de jaarrekening, aangiften inkomstenbelasting en het inrichten + beheren van de administratie.

Zeer tevreden!
Lars Louis de Grauw
Lars Louis de Grauw
It consultant
Lees verder
Erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid, de uitleg videos waren ook fijn en de gebruikte software is overzichtelijk.
Diana de Raaf
Diana de Raaf
Hypnotherapeut
Lees verder
Van enorme puinhoop naar overzicht.
Nico Wächter
Nico Wächter
Lees verder
Na lange tijd altijd zelf m’n boekhouding te hebben gedaan, eindelijk overgestapt naar werkvanerk. Alleen maar spijt dat ik het niet al eerder heb gedaan. Top service, vriendelijk, denkt goed mee en altijd heel snel antwoord.

Top service!
David
David
Lees verder
His high attention to detail and fast response time make WerkvanErk very trustworthy.
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan voor je klaar!

We nemen jouw volledige boekhouding uit handen. Je hoeft alleen nog maar je facturen en bonnen naar ons op te sturen. Daarnaast blijf je ook zelf je facturen, offertes en betalingen versturen naar je klanten.

Wij geloven dat je met onze dienstverlening zo tevreden gaat zijn dat je nooit meer weg wilt. Daarom kan je bij ons de overeenkomst ten alle tijden direct opzeggen

Ja, het is mogelijk om halverwege het jaar over te stappen naar Werk van Erk.

Wij factureren voor de maanden die wij in de administratie voor je verwerkt hebben. Is je administratie al verwerkt? Dan betaal je niks extra.

Wij regelen de gehele overstap voor je!

Nee, het advies van je persoonlijke adviseur is bij de prijs inbegrepen. Je kan dus zo veel vragen stellen als je wilt zonder dat daar extra kosten aan zijn verbonden.

Telefonisch contact opnemen kan elke werkdag van 09:00 tot 20:00 of op zaterdag van 10:00 tot 14:00.

Daarnaast kan je ook buiten onze werktijden contact opnemen via Whatsapp of de e-mail. Je krijgt altijd binnen 24 uur reactie en gemiddeld binnen het uur.

Naar de contactpagina

Wij maken gebruik van e-boekhouden.nl. Dit is een erg fijn programma waarin je 24/7 je administratie kan inzien via de app of de website.

Je administratie kan je gemakkelijk aanleveren via whatsapp of de e-mail. Je kan de stukken inscannen, maar je mag er ook gewoon een foto van maken en opsturen.

Ja, wij doen al jouw aangiften omzetbelasting en aangiften inkomstenbelasting. De prijs hiervoor zit inbegrepen in het pakket en hier hoef je dus niks extra’s voor te betalen.

Particulier

Het laten opstellen en indienen van de aangifte inkomstenbelasting.

ZZP'er

Geef alles uit handen of slechts bepaalde zaken. Jij kiest.

VOF

Geef alles uit handen of slechts bepaalde zaken. Jij kiest.

Snel een prijsindicatie?

Ontvang vandaag nog een offerte op maat

Wat je allemaal krijgt

100+ Ondernemers gingen je voor