Wordt een expert in boekhouden

Tips voor de perfecte boekhouding eBook mockup
foto anita berendsen 2

Zo'n enorm waardevol boek als deze, zou ik voor 20 euro al niet in de boekhandel laten liggen. Super dat Sander zoiets helemaal gratis aanbiedt!

5/5

Jouw sleutel tot een perfecte boekhouding

Sander van Erk is een gepassioneerde boekhouder, met een afgeronde MBA opleiding en meer dan 5 jaar ervaring in het opzetten en beheren van administraties en boekhoudingen. Zijn missie is om mensen te inspireren en te helpen om van hun boekhouding een hulpmiddel te maken waardoor zij de beste beslissingen kunnen nemen voor hun onderneming.

Met zijn uitgebreide kennis heeft hij zijn eigen e-Book ontwikkeld waarmee hij jou zijn allerbeste tips geeft, zodat jij de perfecte boekhouding krijgt en optimaal kan besparen op belasting.

Of je nu net begint met ondernemen of al jaren ervaring hebt, het e-Book is de perfecte tool om het meeste uit je boekhouding te halen.

Eigenaar en boekhouder Werk van Erk

Klantervaringen

Layla Tarabay
Layla Tarabay
Lees verder
Door de tips toe te passen uit het boek heb ik meer dan 40% aan belasting bespaart. Van veel belastingvoordelen die genoemd staan in dit boek wist ik niet eens dat ze bestonden. Bovendien is mijn administratie nu een stuk verbeterd en ben ik er veel minder tijd aan kwijt!
Jaap Eijkenboom
Jaap Eijkenboom
Lees verder
Geweldige boek. Mooi opgemaakt en ook leuk om te lezen. Voor zoiets saais als administratie lijkt me dat een hele uitdaging, maar het is hem wel gelukt. Door de tips uit dit eBook heb ik een hoop belasting kunnen besparen.
Kees Kuijpers
Kees Kuijpers
Lees verder
Een boek dat geen open deuren in trapt. Uitstekende tips en in heldere taal uitgelegd. Enorm veel waarde staat er in dit boek en het is ook nog eens helemaal gratis. Na het lezen van dit boek is het een stuk eenvoudiger geworden om mijn boekhouding te doen.
Vorige
Volgende

Klaar om minder belasting te betalen?

Voorkom dat je dezelfde fouten maakt als 70% van de ondernemers. Download gratis deze ultieme tips om optimaal op belasting te besparen en je boekhouding te perfectioneren. 

Tips voor de perfecte boekhouding is de meest complete handleiding die te vinden is op het internet. Claim jouw gratis exemplaar en ontvang ‘m direct in je inbox!

Tips voor de perfecte boekhouding eBook mockup
50%

Leuk dat je het e-Book wilt downloaden. Je bent er bijna!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we je het e-Book kunnen toesturen.
50%

Vergeet je gratis e-Book niet!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in zodat we je het e-Book kunnen toesturen.