De deal van het jaar!

Ontvang nu 3 maanden gratis op je jaarabonnement

Ben jij een ZZP’er of VOF en wil jij je volledige boekhouding uitbesteden? Ontvang alleen deze week nog 3 maanden gratis op je jaarabonnement en bespaar maar liefst 25 procent!
Kortingsactie boekhouder zzp'er

Klanten aan het woord

Hensley Thode
Eigenaar Hout Bewerken en Meer
Lees verder
Ik kom uit het buitenland en was helemaal niet bekend met de belasting systeem in Nederland. Ik besloot om hulp te zoeken en komt Werk van Erk tegen die wiste de door mij gedane fouten met de belasting te corrigeren zodat ik me zelf nu gerust voel met mijn belastingzaken in goeie handen. Werk van Erk is in mijn opinie door mijn ervaring, Top. En ik heb geen twijfel dat het is dankzij de profesionalisme die in huis is, die voor ieder klant beschikbaar is.
Anita Berendsen
Anita Berendsen
Kapster
Lees verder
Sander is wat mij betreft een ongelofelijke topper. De administratie wordt altijd netjes op tijd bijgewerkt en hij reageert altijd binnen een uur. Top service!

Ik heb mijn volledige boekhouding uitbesteedt aan Werk van Erk en alles verloopt vlekkeloos. Ik heb eindelijk geen omkijken meer naar mijn administratie, boekhouding en belasting.
Leandra van de Graaf
Leandra van de Graaf
Verzorgster
Lees verder
Enorme expertise en heldere tips. De nuchterheid, helderheid en het vertrouwen waarmee hij mij met mijn boekhouding helpt, zijn echt onovertroffen.

Het inhuren van Werk van Erk is het dubbel en dwars waard geweest. Doordat mijn administratie nu volledig is en ik van zoveel mogelijk belastingvoordelen gebruik maak, bespaarde ik dit jaar meer dan 50% aan belasting!
Rene van Leeuwen
Eigenaar Texcollect B.V.
Lees verder
Direct contact en duidelijke uitleg over de te volgen weg. Super tevreden met het resultaat in E boekhouden. Een aanrader als je als klein bedrijf een boekhouder zoekt.
Wessel van dijk
Wessel van dijk
Dropshipper
Lees verder
Werk van Erk is zeker een aanrader. Sander voldoet niet alleen aan mijn verwachtingen, maar overtreft ze. Snel, transparant en duidelijk advies.

Hij heeft mij goed geholpen met de jaarrekening, aangiften inkomstenbelasting en het inrichten + beheren van de administratie.

Zeer tevreden!
Lars Louis de Grauw
It consultant
Lees verder
Erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid, de uitleg videos waren ook fijn en de gebruikte software is overzichtelijk
Diana de Raaf
Hypnotherapeut
Lees verder
Van enorme puinhoop naar overzicht
Vorige
Volgende

Claim je 3 maanden gratis

Ontvang vandaag nog een offerte op maat

Al vanaf

600
450 Per jaar
  • Volledige boekhouding
  • Vast contactpersoon
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Deskundig advies
  • Gratis overstapservice

100+ Ondernemers gingen je voor